Ruths retroparadis

Ruths retroparadis

Er du i gaveknipe før en bursdagsfeiring går du sjelden feil innenfor dørene hos Ruth. Hyllene er stappet med nips du aldri tenkte du hadde bruk for.

Ruth 66
  • Torshovgata 3, 0476 Oslo
  • Telefon: 979 73 884
  • Internett: ruth66.no
  • Åpningstider:
  • Mandag – fredag 11:00-18:00
    Lørdag 10:00-16:00

Med fokus på interiørartikler fra 1950 til 1990, er det spreke farger som gjelder. Er du av den minimalistiske typen er dette neppe butikken for deg. I en sidegate til Vogts gate på Torshov har de holdt på siden våren 2006.

Det er mye unyttig å få kjøpt hos Ruth. Men det er også meningen. Det er ikke mange butikker som selger grytekluter formet som LP-plater, Elvis-badeand eller et lysende villsvinhode. Men Ruth har det. I tillegg får du kjøpt 50-talls dinermøbler og kaffekrus med tegneserietrykk. Eller de karakteristiske rosa flamingoene. Stikkordet er retro, og meningen med det hele er å skille seg litt ut.

Selv om lokalet ikke er det største, er det utrolig hvor mange forskjellige artikler som har fått plass. Dette er definitivt typen butikk der du går å kikker lenge etter nye skatter, og skulle du være ille ute en søndag kveld ligger vareutvalget også på nett.

Selve navnet, Ruth 66, kommer fra innehaverens bestemor. En oppvekst i en trang 3-roms like i nabolaget skal etter sigende ha gitt grobunn for en stor interesse for interiør. Resultatet er en butikk spekket med moro, og som butikkens eget motto sier det – ting som gjør en glad.


1 Comment


  1. Caroline Furuholmen

    For en jovial side!=)

Leave a Reply